Onze diensten

Vakkrachten

Heb je af en toe meer personeel nodig dan je in vaste dienst kunt nemen? Dan is een flexibele schil van vakkrachten dé oplossing. Jij geeft de opdracht, wij gaan aan de slag. Daarbij regelen we letterlijk alles voor je: van werving tot administratie. Jij hoeft alleen nog maar te checken of je een klik hebt met je potentiële werknemer. Natuurlijk regelen wij ook zaken als contract, salaris, vakantiedagen en regelingen bij ziekte. Het werkgeversrisico ligt volledig bij ons. Wij vinden jouw werknemer!

Werving & selectie

Wij zoeken jouw personeel en jij neemt je nieuwe medewerker(s) in dienst. Dat is in een notendop wat we doen bij onze werving & selectie. Laat ons weten wat je vacature is, dan gaan wij meteen voor je op zoek. Je profiteert van onze expertise in recruitment en online marketing. Hoe zit het met garanties? Je betaalt pas na de proeftijd van je nieuwe medewerker! Ontdek het gemak van onze werving & selectie. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Zzp’er inhuren

Heb je per direct een professional nodig voor een een korte klus? Kies dan voor een zzp’er uit ons grote netwerk. Deze vaklieden staan te trappelen om jou te komen helpen. Laat ons weten wat voor zzp’ers je zoekt en wanneer je ze nodig hebt, dan gaan we meteen voor je aan de slag.

Werken en leren

Opleidingen zijn duur. Maar niet als je kies voor werken en leren bij Indu Group. Dan heb je namelijk geen opleidingskosten! Sterker nog, je gaat direct geld verdienen. Hoe mooi is dat? Zo werkt het: Je gaat één dag per week naar school. De rest van de week werk je bij een leerbedrijf en leer je on the job. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een van je collega’s. Daarnaast komen wij regelmatig langs en hebben wij contact met de school om te kijken hoe het gaat. Indu Group betaalt je schoolgeld en boeken, en je krijgt ook nog eens een mooi salaris. Als kers op de taart maak je na het behalen van je diploma kans op een vast contract!