Indu Group – Werken bij het leukste bemiddelingsbureau van Noord-Nederland?


Interne vacatures bij Indu Group

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe functie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Indu Group, een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in technische oplossingen en diensten. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent om ons huidige team te komen versterken!

Waarom werken bij Indu Group?


Als je kiest voor Indu Group, dan kies je voor een bedrijf met ambitie. We groeien razendsnel en kijken altijd naar mogelijkheden om onze processen te verbeteren. Maar dat gaat niet zonder ons personeel. Bij ons krijg je volop ruimte om mee te denken, ideeën aan te dragen en zelfstandig te werken. Daarnaast staan we altijd open voor persoonlijke ontwikkeling en bieden we regelmatig trainingen en cursussen aan.

Vacatures


Momenteel hebben we verschillende vacatures openstaan binnen ons bedrijf. Op dit moment hebben wij één openstaande interne vacature:

  • Ervaren intercedent

Solliciteren


Denk jij bovenstaande vacature te kunnen vervullen? Dan kun je direct solliciteren via de knop onder de vacature. Laat ons weten waarom jij de juiste kandidaat bent voor deze rol en voeg hierbij je CV en eventuele referenties toe.

Open sollicitatie


Op dit moment geen beschikbare vacatures? Neem de eerste stap en laat zien dat jij van waarde kan zijn voor onze organisatie. Schroom niet en vul het sollicitatieformulier in!