Kom jij bij ons op kantoor?

Interne vacatures

Indu Group is hard aan het groeien en dat betekent ook dat er steeds meer bezetting op het kantoor nodig is. Vacatures voor bijvoorbeeld intercedent of administratief medewerker verschijnen op onze socials wanneer ze beschikbaar komen, maar ze zijn ook tussen onze vacatures te vinden. Op dit moment geen beschikbare vacatures? Neem de eerste stap en laat zien dat jij van waarde kan zijn voor onze organisatie! Klik op de knop hieronder om het open sollicitatie formulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op!

Werken en leren tegelijk

Ben jij op zoek naar een plek waar je zowel kunt leren als werken? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om als BBL’er aan de slag te gaan bij ons op kantoor. Op dit moment hebben wij verschillende plekken beschikbaar welke jij als BBL’er kunt gaan invullen. Wil jij aan de slag gaan als BBL Intercedent of Marketing & Communicatie? Je bent welkom op ons kantoor! Volg jij een andere opleiding en denk je dat je waarde kunt toevoegen aan onze organisatie? Neem dan ook zeker contact met ons op, samen kunnen we dan kijken naar de opties!

Stage

Op zoek naar een stageplek waar jij gaat werken aan een uitdagend vraagstuk? Of juist waar je gaat meelopen met één vast persoon binnen Indu Group, zodat jij precies te zien krijgt hoe het er in de praktijk bij ons aan toegaat? Wij helpen jou graag aan een leerzame stageplek bij ons intern op het kantoor!