fbpx

Meld je werknemers aan voor payroll

Ben je als werkgever op zoek naar een betrouwbare partner voor payroll?

Indu Group staat voor je klaar! Wij zijn een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in payroll diensten en bieden jou als werkgever de mogelijkheid om eenvoudig werknemers aan te melden. Ons doel is om het beste uit jouw team te halen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over administratieve taken.

Bespaar tijd en verminder risico’s met onze payroll diensten

Door gebruik te maken van onze payroll diensten bespaar je niet alleen tijd, maar het helpt ook om de risico’s die gepaard gaan met contractuele verplichtingen van werknemers aanzienlijk te verminderen. Als werkgever blijf jij echter wel volledig verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van jouw team. Als specialist in payrolling nemen wij de salarisadministratie en bijbehorende verplichtingen over.

Ontdek nu meer over onze voordelige en effectieve payroll oplossingen

Wil jij profiteren van de vele voordelen van outsourcing met Indu Group? Meld dan nu snel jouw werknemers aan via onze website en ervaar zelf hoeveel tijd en moeite dit zal besparen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons deskundige team voor meer informatie, advies of maatwerkoplossingen. Op deze manier kun je vandaag nog efficiĆ«nter en effectiever aan de slag gaan en tegelijkertijd de risico’s beheersen die gepaard gaan met het werkgeverschap!

Laat ons weten wat je zoekt

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We helpen je graag

Zoek je een geschikte kandidaat voor jouw functie? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het aanmelden van je vacature is geheel vrijblijvend.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons per telefoon of mail. We horen graag van je!

0591 – 238 360

E-MAIL