Ontwikkel jezelf bij Indu Group – Werk en Leer tegelijk!


Ben jij op zoek naar een technische BBL-opleiding in combinatie met werk? Bij Indu Group geven wij jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot een professional in de techniek. En het mooie daarvan? Wij vergoeden je studie volledig!

Wat is Indu Group?

Indu Group is een technisch uitzendbureau dat zich richt op professionals in de techniek. Onze focus ligt voornamelijk op industrie, metaal, elektrotechniek, installatietechniek en machinebouw. Wij hebben passie voor technologie en willen onze kennis graag delen. Daarom bieden wij niet alleen vacatures aan, maar ook opleidingsmogelijkheden.

Start jouw carrière bij ons


Ben jij ambitieus, leergierig en wil jij werken in de techniek? Dan zit je bij ons goed! Door middel van onze BBL-opleiding krijg jij de kans om werken en leren perfect te combineren. Je gaat één dag per week naar school en brengt de overige dagen door bij één van onze experts in de praktijk.

Weet jij al welke richting binnen de techniek jou aanspreekt? Bij ons heb je keuze uit diverse opleidingen zoals TIG- of MIG/MAG-lasser, CNC-operator of Elektrotechnicus. Dagelijks werk je samen met vakmensen die hun kennis en passie met jou delen waardoor jij snel stappen zult maken.

Op kosten van Indu Group

Een student betaalt normaal gesproken voor een technische BBL-opleiding. Het kan lastig zijn om deze kosten te dekken, helemaal als je ondertussen ook nog een hypotheek of huur moet betalen. Wij begrijpen dat dit niet voor iedereen weggelegd is en daarom betalen wij jouw opleiding volledig.

Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over hoge studiekosten. We willen graag zo hoog mogelijke kwaliteit hebben in onze uitzendkrachten en daar hoort natuurlijk bij dat jij een volwaardige opleiding krijgt.

Maak die belangrijke stap en schrijf je in


Wil jij jouw toekomst verzekeren door een technische opleiding te volgen via Indu Group? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het maken van een keuze.

Kom vrijblijvend langs voor een kennismaking en ervaar zelf waarom zo veel mensen voor Indu Group kiezen. Met onze uitgebreide faciliteiten én praktisch gerichte opleidingen ben jij verzekerd van een succesvolle toekomst!

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageren op deze vacature?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 238 360

E-MAIL