fbpx

Ontdek de ideale combinatie van werken én leren bij Indu Group

Wil jij graag een technische opleiding volgen, maar heb je geen zin om daarvoor fulltime naar school te gaan? Dan ben je bij Indu Group aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de perfecte BBL-trajecten aan waarbij je vier dagen per week werkt en één dag per week naar school gaat. En weet je wat nog mooier is? De kosten voor je opleiding worden door ons volledig vergoed.

Welke opleidingen kun je bij ons volgen?

Indu Group is gespecialiseerd in verschillende technische vakgebieden. Zo kun je bij ons terecht voor opleidingen op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica en werktuigbouwkunde. Afhankelijk van jouw interesses en ervaring helpen wij je graag op weg om de juiste keuze te maken.

De docenten zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied en staan klaar om jou alle kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om uiteindelijk een echte specialist te worden.

Creëer een toekomst voor jezelf

Door een BBL-traject te volgen leg jij alvast een stevige basis voor jouw toekomstige carrière. Want laten we eerlijk zijn: theoretische kennis is belangrijk, maar praktijkervaring is minstens zo waardevol. Door gelijktijdig te werken en te leren ontwikkel jij niet alleen kennis, maar ook praktische skills die later van pas komen.

En als je na afloop van jouw BBL-traject bij ons aan de slag gaat, weet je zeker dat jij een vliegende start maakt. Je hebt immers al praktijkervaring opgedaan en kent daardoor het klappen van de zweep.

Maak die belangrijke stap en schrijf je in

Wil jij jouw toekomst verzekeren door een technische opleiding te volgen via Indu Group? Wacht dan niet langer en schrijf je nu in. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het maken van een keuze.

Kom vrijblijvend langs voor een kennismaking en ervaar zelf waarom zo veel mensen voor Indu Group kiezen. Met onze uitgebreide faciliteiten én praktisch gerichte opleidingen ben jij verzekerd van een succesvolle toekomst!

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageren op deze vacature?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 238 360

E-MAIL