Indu Group – Jouw partner in werving en selectie


Ben jij op zoek naar de beste talenten voor jouw technische bedrijf?

Je weet dat goede medewerkers het hart vormen van elk succesvol bedrijf, toch? Maar het vinden van ervaren en gekwalificeerde kandidaten is vaak een tijdrovend proces. Tijd die je liever besteedt aan jouw kernactiviteiten. Gelukkig hoef jij dit niet langer zelf te doen als je partner wordt van Indu Group. Wij zijn jouw betrouwbare technisch uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het werven en selecteren van technisch personeel.

Werving en selectie is in deze situaties de geschikte oplossing:

  1. Een organisatie is op zoek naar vast personeel
  2. Hulp nodig bij het vinden van het juiste profiel
  3. Advisering over het juiste profiel
  4. Geen tijd om zelf het uitgebreide selectie procedure te doorstaan

Bij ons krijg je alleen de beste kandidaten


Bij Indu Group zijn we zeer selectief over wie wij als kandidaten presenteren. Wij begrijpen dat de reputatie van jouw bedrijf mede afhankelijk is van het personeel dat er werkt, en daarom stellen wij hoge eisen aan onze kandidaten. We leren ze goed kennen voordat we ze voorstellen bij jouw bedrijf. Tijdens ons interne screeningsproces kijken we naar hun technische ervaring en vaardigheden, hun persoonlijkheid, motiverende factoren en toewijding.

Je kunt erop vertrouwen dat al onze kandidaten de juiste competenties hebben om een waardevolle aanwinst te zijn voor jouw bedrijf. Met Indu Group bespaar je tijd en geld door alleen te hoeven focussen op sollicitanten die perfect passen bij wat je zoekt.

Hoe werkt werving en selectie via ons?


Wij vinden het belangrijk om het werving- en selectieproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Een combinatie van snelheid en kwaliteit. De selectieprocedure lopen we gezamenlijk door, zodat we precies weten waarop wij op zoek moeten gaan. Bijsturen is tijdens dit proces geen enkel probleem. De selectieprocedure werkt als volgt:

Stap 1: vacature uitzetten
Eerst willen wij een goed beeld verkrijgen over een bedrijf en werkplek. De vacature, het functieprofiel en de wensen worden in kaart gebracht. Wanneer het beeld van ons correct is vertalen we deze naar een aantrekkelijke vacaturetekst met het juiste verhaal waardoor passende kandidaten gevonden worden.

Stap 2: uitspreiden vacature
Wij plaatsen de vacature op onze website en op onze social media kanalen. Onze intercedenten gaan gericht op zoek naar de beste kandidaten.

Stap 3: selecteren geschikte kandidaten
De sollicitanten komen eerst op kennismakingsgesprek zodat wij weten of er een potentiƫle match is met de opdrachtgever. De wensen en verwachtingen van de kandidaat worden vergeleken met die van de opdrachtgever.

Stap 4: kandidaten uitnodigen en voorstellen
Wij zorgen ervoor dat de meeste geschikte kandidaten worden uitgekozen en worden aangeboden bij de opdrachtgever. De opdrachtgever bespaart hiermee tijd omdat niet geschikte kandidaten worden uitgesloten door ons.

Stap 5: aanstelling kandidaat
Wanneer de klik er is informeren wij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. We maken afspraken over de arbeidsvoorwaarden. Na de eerste week zullen wij evalueren hoe het is gegaan en of alles naar wens is verlopen.

Laten we samenwerken!


Wil jij ook profiteren van de voordelen die Indu Group te bieden heeft? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij staan klaar om je organisatie weer compleet te maken, zodat jij succes gaat behalen waar je altijd al naar op zoek was. Neem nu makkelijk contact met ons op via onderstaande button. Laten we samen groeien!

Laat ons weten wat je zoekt

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We helpen je graag

Zoek je een geschikte kandidaat voor jouw functie? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het aanmelden van je vacature is geheel vrijblijvend.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons per telefoon of mail. We horen graag van je!

0591 – 238 360

E-MAIL