fbpx

Wat is werving en selectie?

Organisaties willen niet altijd een uitzendkracht. Sommige hebben meer belang bij vast personeel, maar hebben geen tijd of capaciteit om zelf op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. Werving & Selectie komt in dit soort situaties perfect van pas. Wij gaan zorgen er dan voor dat de geschikte kandidaten worden aangeboden bij een organisatie.

Werving en selectie is in deze situaties de geschikte oplossing:

  1. Een organisatie is op zoek naar vast personeel
  2. Hulp nodig bij het vinden van het juiste profiel
  3. Advisering over het juiste profiel
  4. Geen tijd om zelf het uitgebreide selectie procedure te doorstaan

Hoe werkt werving en selectie via ons? 

Wij vinden het belangrijk om het werving- en selectieproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Een combinatie van snelheid en kwaliteit. De selectieprocedure lopen we gezamenlijk door, zodat we precies weten waarop wij op zoek moeten gaan. Bijsturen is tijdens dit proces geen enkel probleem. De selectieprocedure werkt als volgt:

Stap 1: vacature uitzetten
Eerst willen wij een goed beeld verkrijgen over een bedrijf en werkplek. De vacature, het functieprofiel en de wensen worden in kaart gebracht. Wanneer het beeld van ons correct is vertalen we deze naar een aantrekkelijke vacaturetekst met het juiste verhaal waardoor passende kandidaten gevonden worden.

Stap 2: uitspreiden vacature
Wij plaatsen de vacature op onze website en op onze social media kanalen. Onze intercedenten gaan gericht op zoek naar de beste kandidaten.

Stap 3: selecteren geschikte kandidaten
De sollicitanten komen eerst op kennismakingsgesprek zodat wij weten of er een potentiële match is met de opdrachtgever. De wensen en verwachtingen van de kandidaat worden vergeleken met die van de opdrachtgever.

Stap 4: kandidaten uitnodigen en voorstellen
Wij zorgen ervoor dat de meeste geschikte kandidaten worden uitgekozen en worden aangeboden bij de opdrachtgever. De opdrachtgever bespaart hiermee tijd omdat niet geschikte kandidaten worden uitgesloten door ons.

Stap 5: aanstelling kandidaat
Wanneer de klik er is informeren wij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. We maken afspraken over de arbeidsvoorwaarden. Na de eerste week zullen wij evalueren hoe het is gegaan en of alles naar wens is verlopen.

Laat ons weten wat je zoekt

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We helpen je graag

Zoek je een geschikte kandidaat voor jouw functie? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het aanmelden van je vacature is geheel vrijblijvend.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons per telefoon of mail. We horen graag van je!

0591 – 238 360

E-MAIL