Over Indu Group

Over ons

Indu Group is hét bemiddelingsbureau van Noord-Nederland met passie voor techniek. Wij kennen de behoeften van zowel werkgevers als werknemers. Daardoor kunnen wij heel specifiek werven en eenvoudig een of meerdere geschikte kandidaten vinden voor jouw bedrijf. Wij maken ons sterk voor de werving en opleiding van betrouwbaar technisch personeel.

Over mij

Hugo Rave, oprichter van Indu Group

Mijn achtergrond

Ik ben opgegroeid in het Drentse Schoonebeek. Als kind was ik al gefascineerd door autotechniek en andere technische hoogstandjes. Het was voor mij dus een logische stap om te kiezen voor de opleiding MBO Werktuigbouwkunde in Emmen. Na mijn examen heb ik 5 jaar gewerkt bij de technische dienst van een broodfabriek en daar de nodige werkervaring opgedaan.

Bedrijfsleven

Naast techniek ontwikkelde ik ook interesse voor het bedrijfsleven. Daarom besloot ik een HBO-studie Businessmanagement te volgen. Na het afronden van deze opleiding kwam ik terecht bij een technisch uitzendbureau. Daar heb ik de nodige ervaring opgedaan in de uitzendbranche, maar tegelijk zag ik dat het mogelijk was om beter in te spelen op de behoeften van de sector, de behoeften van zowel werknemers als werkgevers.

Oprichting Indu Groupuitzenden

Vandaar dat ik in 2020 Indu Group heb opgestart: een technisch bemiddelingsbureau, helemaal volgens mijn visie. Wij zetten volop in op het begeleiden en opleiden van nieuwe jongens en meiden, want werken in de techniek is mooi! Indu Group biedt jongeren de kans om certificaten en diploma’s te halen, ze krijgen werkkleding en een vast contactpersoon. En niet onbelangrijk: er is altijd werk in de techniek! Tegelijkertijd bedienen wij de markt met vakkrachten vanuit mijn netwerk in de techniek. Dit grote netwerk gecombineerd met moderne wervingstechnieken maakt Indu Group een bemiddelingsbureau dat zich onderscheidt van de rest.

 

 

Indu Group: partner in personeel

Met Indu Group hoop ik de technieksector sterker te maken door jongeren mooie kansen te bieden in de techniek en techniekbedrijven gemotiveerd personeel te leveren.

Laat ons weten wat je zoekt

Persoonsgegevens

Vacature plaatsen

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 238 360

E-MAIL