Indu Group – Over ons


Technisch bemiddelingsbureau in Emmen

Welkom bij Indu Group, het technisch bemiddelingsbureau waar we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan. Bij ons staat de persoonlijke aanpak voor werkgever en werknemer centraal. Met een passie voor techniek en mensen zorgen wij er dagelijks voor dat werkgevers hun vacatures snel ingevuld krijgen en tegelijkertijd bieden wij werknemers de mogelijkheid om hun droomjob te vinden.

Onze expertise

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste werknemer of werkgever niet altijd makkelijk is. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in meerdere gebieden binnen de technische sector. Dit maakt het mogelijk om op complexe vragen snel een passend antwoord te geven. Of je nu op zoek bent naar tijdelijk personeel of een vaste collega: bij Indu Group ben je aan het juiste adres.

Dankzij onze uitgebreide database met gecertificeerde kandidaten hebben wij altijd wel iemand beschikbaar die precies past binnen jouw bedrijfscultuur. Onze deskundigen staan 5 dagen per week voor je klaar en helpen je graag verder met al je vragen.

Waarom kiezen voor Indu Group?


Bij Indu Group geloven we dat onze focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht ons onderscheidt van andere bureaus. We weten hoe belangrijk het is om de juiste technici te vinden voor onze klanten, maar we weten ook hoe belangrijk het is om werknemers de juiste baan te bieden die past bij hun ervaring en ambities. Wij nemen uitgebreid de tijd om zowel werkgevers als werknemers te leren kennen. Je kunt bij ons altijd rekenen op eerlijk advies, coaching en begeleiding gedurende het hele proces.

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Wil jij graag werken met moderne technieken binnen een uitdagend project? Of heb jij juist behoefte aan vastigheid bij een betrouwbare werkgever? Wat jouw wensen ook zijn, wij helpen je graag verder. Door ons grote netwerk beschikken wij over interessante opdrachtgevers die staan te popelen om jouw talent toe te voegen aan hun team. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte match tussen jouw wensen en de mogelijkheden bij onze opdrachtgevers.

Neem contact op


Wil jij graag gebruik maken van onze diensten als technisch bemiddelingsbureau? Of heb je misschien nog vragen over hoe wij werken bij Indu Group? Neem gerust contact met ons op! Dit kan eenvoudig via onderstaande knop.

Wil je liever mailen of bellen? Dat mag natuurlijk ook! Je kunt ons bereiken via info@indugroup.nl of 0591 238 360. Bij Indu Group helpen we je graag verder!