Welkom bij Indu Group!


Wij zijn dé specialist in technische uitzendingen

Bij Indu Group zijn we gepassioneerd door wat we doen: het verbinden van hooggekwalificeerde technici met toonaangevende bedrijven, om zo succesvolle projecten te realiseren. Het is ons doel om jouw expertise en vaardigheden te benutten en je te helpen groeien in je carrière.

Werken en leren tegelijk


Ben jij op zoek naar een plek waar je zowel kunt leren als werken? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om als BBL’er aan de slag te gaan bij ons op kantoor. Op dit moment hebben wij verschillende plekken beschikbaar welke jij als BBL’er kunt gaan invullen. Wil jij aan de slag gaan als BBL Intercedent of Marketing & Communicatie? Je bent welkom op ons kantoor! Volg jij een andere opleiding en denk je dat je waarde kunt toevoegen aan onze organisatie? Neem dan ook zeker contact met ons op, samen kunnen we dan kijken naar de opties!

Waarom kiezen voor stage lopen bij Indu Group?


Wanneer je bij ons stage komt lopen, wordt je onderdeel van ons dynamisch team dat zich dagelijks inspant om onze missie waar te maken. Onze medewerkers hebben een passie voor techniek, zijn klantgericht en staan bekend voor hun excellente service. Als stagiair geniet je dezelfde voordelen als onze medewerkers – professionele ontwikkeling, uitstekend salaris en een warme werkomgeving.

Bij Indu Group investeren wij in onze stagiairs door een veilige leeromgeving en ervaring op de werkvloer aan te bieden. Je zal de kans krijgen om alle facetten van het werkproces te zien en hierin mee te draaien. Op deze manier kan je waardevolle praktijkervaring opdoen terwijl je tegelijk groeit als mens.

Wat kan je verwachten?


Onze filosofie is simpel: ‘iedere collega telt’. Als stagiair ben jij ook een belangrijk onderdeel van ons team omdat wij geloven dat elke individuele bijdrage leidt tot betere resultaten.

Je zal van dichtbij samenwerken met onze professionals, en hierdoor zal je de cultuur, routines en werkwijze van een professioneel technisch uitzendbureau leren kennen. Ons stage-programma leent zich uitstekend voor studenten die willen kennismaken met de wereld van innovatie, high-tech en engineering.