fbpx

Wat is uitzenden?

Uitzenden is een vorm van dienstverlening waarbij wij personeel aan een organisatie ter beschikking stellen. Indu Group is in dit geval formeel werkgever en de opdrachtgever heeft de dagelijkse leiding en stuurt de werknemer aan. Het voordeel aan uitzenden is dat alle administratieve handelingen en ziekterisico’s bij ons liggen.

Het inhuren van een uitzendkracht is in deze situaties een passende oplossing:

  1. Onvoldoende vakkennis bij vaste werknemers aanwezig
  2. Pieken en dalen in de productiviteit door omstandigheden
  3. Vervanging nodig bij tijdelijk uitval of verlof
  4. Eerst aanzien of de werknemer wel bij de organisatie past
  5. Een organisatie meer wendbaar maken

Voordelen van uitzenden?

Uitzendkrachten hebben een aantal voordelen. Lees hieronder welke dat onder andere zijn.

Flexibiliteit
Uitzendkrachten kun je inzetten wanneer je wilt. Je betaalt alleen de gewerkte uren. Als je er na enkele dagen/weken achterkomt dat de werknemer toch niet goed bij jouw organisatie past dan kun je dit makkelijk aangeven. We zorgen ervoor dat jouw wensen worden meegenomen en houden hier rekening mee in het vervolg.

Geen werkgeversrisico
Wij zijn de werkgever van de uitzendkracht en regelen alle personeelszaken. We regelen de uitbetaling van het loon, loondoorbetaling bij ziekte en de afdracht van premies en heffingen. Jij hoeft je dus nooit zorgen om te maken, wij regelen alles!

Gemak
Het hele proces wordt voor je geregeld. Wij gaan op zoek naar kandidaten die voldoen aan het profiel en verzorgen het gehele selectieproces. Het administreren van de ziek- en herstelmeldingen, toekennen van vakantiedagen en verstreken van loonstroken en jaaropgaven wordt ook door ons geregeld.

Het resultaat van onze dienstverlening

Wanneer jouw bedrijf gebruikmaakt van onze bemiddeling services, kunnen we je helpen tijd te besparen op het vinden van potentieel personeel, eventuele administratieve lasten aan arbeidsvoorwaarden en salarisafspraken weg te nemen en meer opties bieden in het selecteren van geschikte technische mensen. Een effectieve samenwerking met Indu Group helpt je kostbare tijd, geld en energie besparen in je zoektocht naar goede talenten.

Laat ons weten wat je zoekt

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We helpen je graag

Zoek je een geschikte kandidaat voor jouw functie? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het aanmelden van je vacature is geheel vrijblijvend.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons per telefoon of mail. We horen graag van je!

0591 – 238 360

E-MAIL