Meld je aan als technische leer- en werkplek


Ontdek de perfecte match voor jouw bedrijf!

Ben je een technisch bedrijf op zoek naar enthousiaste BBL-studenten die klaarstaan om bij te leren in de praktijk? Wil jij als inspirerende werkgever samenwerken met toekomstige vakmensen? Dan is Indu Group dé partner voor jou! Wij bieden een platform waarop jouw bedrijf zich kan aanmelden als werk- en leerplek, zodat onze technische BBL’ers bij jou aan de slag kunnen.

De voordelen van Indu Group


Door samen te werken met Indu Group, geniet je van talloze voordelen. Zo krijg je gegarandeerd gemotiveerde en getalenteerde studenten over de vloer die beschikken over de nieuwste kennis en technieken in hun vakgebied. Daarnaast investeer je samen met ons in de (technische) arbeidsmarkt van morgen door studenten op te leiden voor het vak waar veel vraag naar is.

Samenwerking met Indu Groep biedt ook interessante fiscale voordelen en verlaagt het risico op personeelstekort tijdens piekmomenten. Onze ambitieuze begeleiders staan paraat om elk daarvan gevonden knelpunt snel op te lossen.

Neem vandaag nog contact op!


Klaar om jouw bedrijf aan te sluiten bij de groeiende community van technische werk- en leerplekken? Haal vandaag nog de toekomst binnen je organisatie en neem geheel vrijblijvend contact op met Indu Group. Wij verzorgen de perfecte match tussen bedrijven en studenten!

Laat ons weten wat je zoekt

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We helpen je graag

Zoek je een geschikte kandidaat voor jouw functie? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het aanmelden van je vacature is geheel vrijblijvend.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons per telefoon of mail. We horen graag van je!

0591 – 238 360

E-MAIL