Waarom een opleiding van ons?


Wij vinden het belangrijk om de jonge generatie voor te bereiden op een goede carrière in de techniek. Een goede opleiding is een sterke basis voor iedereen. Wij kijken niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst.

Wat maakt ons anders?

  • Wij investeren in onze vakkrachten
  • Streven naar langdurige en duurzame plaatsingen
  • Scholingsbudget van €200 per jaar om certificaten te behalen
  • Ruim aanbod BBL trajecten die volledig worden vergoed
  • €200 wervingsbonus voor elke vakkracht welke jij aandraagt
  • Goed salaris

Werken & leren


Opleidingen zijn normaal gesproken aardig aan de prijs. Maar niet als je kiest voor werken en leren bij Indu Group. Dan heb je namelijk geen opleidingskosten! Sterker nog, je gaat direct geld verdienen.

Zo werkt het: Je gaat 1 dag per week naar school. De rest van de week werk je bij een leerbedrijf en leer je on the job. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een van je collega’s. Daarnaast komen wij regelmatig langs om te kijken hoe het met je gaat. En natuurlijk houden wij contact met je school. Indu Group betaalt je schoolgeld en boeken, en je krijgt ook nog eens een mooi salaris. Als kers op de taart maak je na het behalen van je diploma kans op een vast contract!

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op!

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom werken via Indu Group?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 760 140

E-MAIL