Indu Group – Dé specialist op het gebied van detachering


Je bent vast wel eens op zoek geweest naar werk, maar het vinden van de juiste baan kan een uitdaging zijn. Het solliciteren op banen die net niet bij jouw passen en het voeren van vruchteloze gesprekken kan heel erg frustrerend zijn. Maar wat als wij je vertellen dat er een bedrijf is dat je kan helpen om te zoeken naar een baan die wel goed bij jou past? Maak kennis met Indu Group – dé specialist op het gebied van detachering voor werkzoekenden.

Wie zijn wij?


Indu Group Technisch Uitzendbureau is gevestigd in Klazienaveen en is gespecialiseerd in detachering van technisch personeel. Wij zorgen ervoor dat jij als werknemer de beste match hebt met het bedrijf waarvoor jij gaat werken. Hierdoor ben jij optimaal gemotiveerd en kun je maximaal presteren.

Wij geloven dat elke werknemer uniek is en daarom bieden wij persoonlijke begeleiding om jouw wensen, behoeften en vaardigheden te leren kennen. Op deze manier kunnen onze recruiters direct aan de slag gaan om jou aan de juiste baan te koppelen. Je komt bij ons in dienst waardoor er geen zorgen hoeven te zijn over dat jij zonder baan komt te zitten! Fijn he?

Waarom kiezen voor detachering?


De voordelen van detachering zijn talrijk. Allereerst biedt het de mogelijkheid om veel diverse werkervaring op te doen binnen verscheidene disciplines. Daarnaast krijg je als gedetacheerde meer flexibiliteit dan vaste medewerkers en kun je zoeken naar een baan die perfect past bij jouw wensen en ambities.

Een ander groot voordeel is dat Indu Group zich bekommerd om jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij stippelen namelijk samen met jou een persoonlijk traject uit waarin we kijken naar jouw vakinhoudelijke kennis, competenties én persoonlijke ontwikkelingspunten. Zo kun jij groeien in de richting die jij wilt!

Detachering bij Indu Group


Maar waarom nu specifiek kiezen voor detachering via Indu Group? Ten eerste omdat wij al ruime ervaring hebben met detachering in de techniek. Hierdoor weten wij precies wat bedrijven zoeken in hun technische specialisten en kunnen we jou uitstekend begeleiden tijdens je werk als gedetacheerde.

Ook hechten wij veel belang aan een goede relatie met onze werknemers. Bij Indu Group staan we niet voor niks bekend om onze persoonlijke benadering. Als basis voor deze relatie staat bij ons vertrouwen hoog in het vaandel. Je kan van ons verwachten dat wij alle problemen die zich voordoen oplossen en continu blijven kijken naar manieren om jouw persoonlijk ontwikkeling te faciliteren binnen onze organisatie.

En als klap op de vuurpijl biedt Indu Group ook nog eens aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waarbij salaris wordt afgestemd op jouw ervaring, opleiding en functie-inhoud.

Solliciteer vandaag nog!


Ben jij enthousiast geworden over de vele voordelen die Indu Group te bieden heeft? Bekijk dan snel onze vacatures of neem contact met ons op via contactpagina om jouw mogelijkheden te bespreken. Wij zijn benieuwd naar wat jij kunt bijdragen aan succesvolle technische projecten!