Indu Group – Kom werken in de technische branche


Ben jij op zoek naar een interessante baan in de technische sector? Is het vinden van een geschikte werkgever lastig en wil je graag flexibel aan de slag kunnen gaan? Dan is Indu Group de juiste keuze voor jou. Bij ons kun je terecht voor uitzending naar verschillende functies binnen de techniek. Lees snel verder en ontdek wat wij voor jou te bieden hebben.

Interesse in de techniek?

De Indu Group is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in technische sectoren. Ons doel is om onze klanten te helpen bij het vinden van bekwaam talent dat hun bedrijf efficiënt kan runnen. Wij zijn er trots op dat we al jarenlang kwalitatief hoogstaande diensten leveren aan sollicitanten die via ons willen werken. Ons vakkundige personeel streeft ernaar om jouw wensen en behoeften volledig te begrijpen, zodat we u optimaal kunnen ondersteunen bij uw zoektocht naar een passende vacature.

Jouw verlangen om te werken in de techniek


Heb jij altijd al interesse gehad in de technische wereld? Of heb je relevante opleidingen afgerond maar nog geen werk gevonden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De verscheidenheid aan werkzaamheden binnen de techniek blijft groeien, waardoor ook steeds meer arbeidskrachten nodig zijn. Door middel van onze uitzenddiensten krijg je de kans om bij verschillende bedrijven in deze sector aan de slag te gaan. Zo heb je niet alleen afwisselend werk, maar ook de mogelijkheid om ervaring op te doen bij meerdere bedrijven.

Onze organisatie heeft partnerships met tal van grote en kleine bedrijven binnen de techniek waar wij mensen kunnen plaatsen. Van het werken in de elektrotechniek tot constructiewerkzaamheden, alles is mogelijk. Dankzij onze flexibele contracten bieden wij werkzoekenden uitstekende loopbaankansen.

Wanneer je werkzaam bent via uitzending geniet je nog steeds van alle voordelen van een vaste baan zoals salaris, vakantiedagen en sociale premies. Het grote verschil is echter dat wij als Indu Group zorgen voor jouw bemiddeling bij de klanten waarvoor jij gaat werken. Dit betekent concreet dat wij continu nieuwe opdrachten zoeken waardoor jij zekerheid hebt wat betreft inkomen en werkgelegenheid.

Solliciteer nu!


Wil jij graag aan het werk in een dynamische branche? Wil je jezelf verder ontwikkelen en werken voor toonaangevende opdrachtgevers binnen de technische sector? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer dan via Indu Group voor jouw droombaan! Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen die hun vaardigheden willen gebruiken om hun carrière vooruit te helpen.

Indu Group is al jaren een betrouwbare partner op het gebied van personeelsbemiddeling en wij hebben een goede reputatie opgebouwd binnen de technische sector. We helpen jou graag bij het vinden van jouw droombaan. Kom ons team versterken en maak deel uit van onze succesvolle arbeidsbemiddeling. Solliciteer nu, wij hopen jou snel te spreken!

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageren op deze vacature?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 238 360

E-MAIL