fbpx

Voordelen van werken via uitzending

Als je op zoek bent naar werk, is het waarschijnlijk dat je al eens hebt gehoord over uitzendbureaus. Misschien ben je zelfs uitzendkracht geweest in het verleden. Maar heb je ooit nagedacht over de voordelen van werken via uitzending? Bij Indu Group begrijpen we hoe belangrijk dit kan zijn voor onze kandidaten en daarom willen we je hier graag meer over vertellen.

Interessante mogelijkheden

Via ons netwerk hebben wij toegang tot een groot aantal bedrijven die altijd op zoek zijn naar goede, gemotiveerde medewerkers. Als jij via ons aan de slag gaat, betekent dat niet dat je beperkt bent tot één specifiek bedrijf. Integendeel, wij kunnen jou de kans bieden om te werken bij verschillende klanten en zo interessante ervaringen op te doen. Op deze manier ben jij in staat om jouw vaardigheden te ontwikkelen en te groeien als professional.

Verlangen naar zekerheid

Wanneer je werkzaam bent via uitzending geniet je nog steeds van alle voordelen van een vaste baan zoals salaris, vakantiedagen en sociale premies. Het grote verschil is echter dat wij als Indu Group zorgen voor jouw bemiddeling bij de klanten waarvoor jij gaat werken. Dit betekent concreet dat wij continu nieuwe opdrachten zoeken waardoor jij zekerheid hebt wat betreft inkomen en werkgelegenheid.

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageren op deze vacature?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 238 360

E-MAIL