Vind jouw droombaan via Indu Group


De werving en selectiespecialist in de technische branche

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de technische sector, maar weet je niet waar te beginnen? Maak dan kennis met Indu Group. Wij zijn dé specialist als het gaat om werving en selectie in de technische branche. Onze missie is om de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf te plaatsen, zodat jij gegarandeerd start aan jouw droombaan en dit natuurlijk rechtstreeks bij de opdrachtgever!

Jouw toekomstige carrière


Indu Group beschikt over een groot aantal elektriciens, innovatieve engineers, productiemedewerkers, inkopers en ander technisch personeel in haar netwerk. Zodra wij een vacature binnenkrijgen die matcht bij jouw werkervaring, opleiding en wensen nodigen wij je uit voor een gesprek om samen te kijken of de baan ook echt bij jou past.

Ook als jij pas net afgestudeerd bent en nog geen concrete werkervaring hebt opgebouwd, kunnen wij iets voor jou betekenen! We werken namelijk met bedrijven die stage plaatsen aanbieden in combinatie met uitzicht op vast dienstverband.

Waarom kiezen voor Indu Group?


Bij Indu Group begrijpen we dat iedere persoon uniek is en zijn/haar eigen ambities heeft. Daarom bieden wij diverse carrièremogelijkheden die passen bij de behoeften van elke kandidaat. Omdat wij ons focussen op technisch talent, weten we als geen ander wat er nodig is om jouw talent ten volste te benutten.

We kijken verder dan alleen de juiste vaardigheden en kwalificaties. Wij zien jou als individuele persoon met eigen dromen en doelen. Dit betekent dat wij samenwerken met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun verwachtingen matchen met jouw carrière doelstellingen.

Eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid staan centraal binnen ons bedrijf. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat alle partijen betrokken blijven tijdens ieder aspect van het recruitment proces.

Solliciteer nu!


Door te solliciteren via Indu Group vergroot je de kans op succesvolle plaatsing aanzienlijk. Wanneer wij een geschikte vacature hebben gevonden, begeleiden wij jou gedurende het gehele sollicitatieproces. Zo ben jij optimaal voorbereid op alles wat komen gaat.

Wacht niet langer en solliciteer direct via onze website! Wij beloven jou dat we ons uiterste best doen om de perfecte baan voor jou te vinden. Samen gaan we zorgen dat jij gaat schitteren in de technische branche!

Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageren op deze vacature?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 238 360

E-MAIL