fbpx

Het technische uitzendbureau voor werving en selectie

Ben jij een technisch talent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je liever niet via uitzending werken? Kijk dan niet verder, want Indu Group is er voor jou! Wij krijgen regelmatig aanvragen van opdrachtgevers om op zoek te gaan naar werknemers die rechtstreeks in dienst gaan. Schroom niet en vraag naar meer informatie!

Waarom kiezen voor Indu Group?

Bij Indu Group begrijpen we dat iedere persoon uniek is en zijn/haar eigen ambities heeft. Daarom bieden wij diverse carrièremogelijkheden die passen bij de behoeften van elke kandidaat. Omdat wij ons focussen op technisch talent, weten we als geen ander wat er nodig is om jouw talent ten volste te benutten.

We kijken verder dan alleen de juiste vaardigheden en kwalificaties. Wij zien jou als individuele persoon met eigen dromen en doelen. Dit betekent dat wij samenwerken met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun verwachtingen matchen met jouw carrière doelstellingen.

Eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid staan centraal binnen ons bedrijf. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat alle partijen betrokken blijven tijdens ieder aspect van het recruitment proces.

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageren op deze vacature?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 238 360

E-MAIL