Indu Group – Jouw weg naar succesvolle technische projecten


Word onderdeel van ons team van experts!

Ben jij een ZZP’er die op zoek is naar uitdagende technische projecten? Zoek dan niet verder, want bij Indu Group zit je goed! Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van ons professionele team van experts. Onze focus ligt op het matchen van getalenteerde ZZP’ers zoals jij met top bedrijven in de technische sector.

Als lid van ons team, krijg je toegang tot talloze interessante opdrachten. We geloven dat samenwerking en co-creatie essentieel zijn voor succes. Daarom werken we nauw samen met onze partners en klanten om ervoor te zorgen dat elke opdracht perfect past bij jouw expertise.

Jouw succes is ons succes


Bij Indu Group geloven we echt dat jouw succes ons succes is. En daarom gaan we tot het uiterste om jou te ondersteunen bij elk project waaraan je werkt. Onze uitgebreide kennis van de industrie en connecties bieden jou toegang tot unieke kansen voor groei. Bovendien kun je via ons waardevolle ervaring opdoen die essentieel kan zijn voor verdere carrièreontwikkeling.

Er zijn veel bureaus die zich richten op het selecteren en plaatsen van ZZP’ers bij bedrijven. Dus waarom zou jij voor Indu Group moeten kiezen?

Ten eerste hebben we veel contacten in de industrie. Het kost veel tijd en moeite om deze contacten zelf te leggen terwijl wij al beschikken over één van de grootste netwerken in de technische sector. Dit betekent dat wij een grote verscheidenheid aan projecten kunnen aanbieden.

Ten tweede kennen we onze klanten en hun wensen. Zo kunnen we de perfecte match vinden tussen ZZP’ers en bedrijven, gebaseerd op jouw expertise, vaardigheden en ervaring. We werken uitsluitend samen met topbedrijven die bekend staan om hun kwaliteit en innovatie.

Tot slot benadrukken we flexibiliteit in alles wat we doen: of je nu part-time wilt werken of voltijd, alleen lokale projecten wilt doen of bereid bent om landelijk te reizen. Wij zorgen voor alle administratie, facturering en communicatie met klanten, zodat jij kunt focussen op het werk waar je goed in bent!

Neem vandaag nog contact met ons op


Wil jij werken in jouw eigen tempo, tijdens projecten die jou zullen inspireren? Dan moet je nu meteen het formulier invullen via de button hieronder. Laat ons weten wat jou motiveert en waar jij goed in bent, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om te kijken hoe we samen kunnen groeien.

Blijf niet langer stilzitten terwijl er talloze uitdagende projecten bij Indu Group liggen te wachten. Maak vandaag nog kennis met ons team en bouw de carrière waar je altijd al van hebt gedroomd – Wist je bovendien dat we ook extra opleidingen, trainingen en seminars aanbieden voor onze zzp’ers? Op deze manier kun jij als technische zzp’er groeien binnen een hoogwaardige community vol mogelijkheden!

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageren op deze vacature?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 238 360

E-MAIL