Dé partner voor technisch personeel


Uitzenden, werving & selectie, payroll en meer

Ben je op zoek naar technisch personeel voor jouw bedrijf? Zoek niet verder dan Indu Group! Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden, werven en selecteren van technische professionals. Daarnaast bieden wij ook payroll-diensten aan en helpen we werkgevers om leer- en werkplekken te creëren voor potentiële werknemers.

Onze diensten

Bij Indu Group geloven we dat het vinden van de juiste technische professional geen eenvoudige klus is. Je wilt tenslotte de zekerheid hebben dat je kandidaat over de juiste vaardigheden beschikt om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken binnen jouw organisatie. Onze deskundige recruiters zijn hierin getraind: zij weten als geen ander waar ze op moeten letten bij het selecteren van de beste mensen voor jouw bedrijf.

Klik op de iconen hierboven voor meer informatie!

Wat kost een vakkracht?


Het bedrag dat je betaalt voor een vakkracht is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de schaarste van het profiel, de locatie en de cao. Het tarief dat jij betaalt bepalen we op basis van een persoonlijk gesprek. Toch kunnen we je wel een indicatie geven van wat een vakkracht je gaat kosten. Transparantie boven alles.

Wat levert een vakkracht op?


Wat een vakkracht kost is een interessante vraag. Maar nog interessanter is de vraag: wat levert-ie op? Wij zeggen altijd: ‘Onze vakkrachten zijn goud waard.’ Een vakkracht van Indu Group levert je namelijk veel meer op dan alleen het werk dat hij of zij verzet. Sta maar eens stil bij vragen als:

  • Hoeveel goede kandidaten bereik je als je zelf een vacature uitzet?
  • Hoeveel tijd ben je kwijt als je zelf de selectie, administratie, verloning en training van je werknemers moet verzorgen?
  • Wat kost het je als een werknemer ziek wordt?

Kies je voor een vakkracht van Indu Group, dan levert dat je een goede werknemer op plus, een hoop extra tijd, rust en gemak. En dat alles voor een scherpe prijs!

Aanmelding


Benieuwd geworden naar wat Indu Group voor jouw organisatie kan betekenen? Je kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier! Of meld je direct aan als werk- of leerplek bedrijf. Het creëren van nieuwe loopbanen begint immers bij samenwerking tussen bedrijven én scholen : laten we samen bouwen aan een sterke economie.

Laat ons hieronder weten wat je exact zoekt!

Laat ons weten wat je zoekt

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We helpen je graag

Zoek je een geschikte kandidaat voor jouw functie? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het aanmelden van je vacature is geheel vrijblijvend.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons per telefoon of mail. We horen graag van je!

0591 – 238 360

E-MAIL