Indu Group: Dé partner in technische werkgelegenheid


Op zoek naar een uitdagende baan? Kies dan voor Indu Group.

Ben jij op zoek naar werk in de techniek? Dan ben je bij Indu Group aan het juiste adres. Wij zijn hét uitzendbureau voor technische beroepen en bieden diensten zoals werving en selectie, ZZP-bemiddeling en BBL-opleidingen. Onze focus ligt volledig op het helpen van werkzoekenden binnen de sector om hun droombaan te vinden.

Werkwijze


De werkwijze van Indu Group is gericht op kwaliteit. We willen alleen de beste kandidaten matchen met onze klanten. Dat doen we door nauw samen te werken, zodat zowel jij als opdrachtgevers precies weten wat er verwacht wordt van elkaar. Voorafgaand aan elke plaatsing vinden wij daarom persoonlijke kennismakingen belangrijk.

We bewaken elke stap in het proces; zo zorgen we dat jij goed geïnformeerd bent over hoe een sollicitatieprocedure verloopt en welk bedrijf jou voldoende mogelijkheden kan bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Indu Group ontzorgt daarnaast haar klanten door bijvoorbeeld NEN 4400-1 gecertificeerde betalingsverplichtingen na te leven. Hierdoor kunnen ze vertrouwen hebben in hun keuze een specialist via ons bureau aan te nemen.

Volop werk in de techniek

Ben jij ambitieus en klaar om te groeien in jouw vakgebied? Meld je dan aan bij Indu Group via onderstaand formulier. Onze opdrachtgevers zijn altijd op zoek naar technische personen die aan de slag willen in de techniek. Er is volop werk! Waar wacht je nog op?

Jouw droombaan wacht op jou en wij willen graag helpen deze te vinden!

Persoonsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageren op deze vacature?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 238 360

E-MAIL