Over mij


Hugo Rave, oprichter van Indu Group

Ik ben opgegroeid in het Drentse Schoonebeek. Als kind was ik al gefascineerd door autotechniek en andere technische hoogstandjes. Het was voor mij dus een logische stap om te kiezen voor de opleiding MBO Werktuigbouwkunde in Emmen. Na mijn examen heb ik 5 jaar gewerkt bij de technische dienst van een broodfabriek en daar de nodige werkervaring opgedaan.

Bedrijfsleven

Naast techniek ontwikkelde ik ook interesse voor het bedrijfsleven. Daarom besloot ik een HBO-studie Business management te volgen. Na het afronden van deze opleiding kwam ik terecht bij een technisch uitzendbureau. Daar heb ik de nodige ervaring opgedaan in de uitzendbranche, maar tegelijk zag ik dat het mogelijk was om beter in te spelen op de behoeften van de sector, de behoeften van zowel werknemers als werkgevers.

Oprichting Indu Group


Vandaar dat ik in 2020 Indu Group heb opgestart: een technisch bemiddelingsbureau, helemaal volgens mijn visie. Wij zetten volop in op het begeleiden en opleiden van nieuwe jongens en meiden, want werken in de techniek is mooi! Indu Group biedt jongeren de kans om certificaten en diploma’s te halen, ze krijgen werkkleding en een vast contactpersoon. En niet onbelangrijk: er is altijd werk in de techniek!

Tegelijkertijd bedienen wij de markt met vakkrachten vanuit mijn netwerk in de techniek. Dit grote netwerk gecombineerd met moderne wervingstechnieken maakt Indu Group een bemiddelingsbureau dat zich onderscheidt van de rest.

Met Indu Group hoop ik de techniek sector sterker te maken door jongeren mooie kansen te bieden in de techniek en techniek bedrijven gemotiveerd personeel te leveren.